Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz yellow onions, quartered
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 1 tbsp smoked paprika
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp turmeric powder
- 18 oz fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced
- 1 ½ oz white wine
- 18 oz water
- 8 oz whole milk
- 2 tsp vegetable stock paste
- 1 ½ tsp dried dill
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp lemon juice, freshly squeezed (optioneel)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 sprigs fresh dill, to serve
- 4 tbsp sour cream, to serve
- 1 lemon, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 350.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Cream of chard soup
35min
Grisons Barley Soup
55min
Split Pea Soup
1h 25min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min