Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz vegetable oil, plus extra, to grease
- 12 oz water
- 1 ½ oz balsamic vinegar
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 10 oz bread flour, plus extra to dust
- 7 ½ oz rye flour
- 2 tbsp caraway seeds
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 739.1 kJ / 176.6 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 390.9 mg
Alternatieve recepten
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
White Bread
6 Std.
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Venezia Bread
11 godz.
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Sourdough Pretzel Bread
7 Std. 20 Min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min.
Sourdough Ciabatta
9h 25 min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min