Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil
- 430 g bread flour, plus extra to dust
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 225 g water, room temperature
- 1 tbsp salt
- 1 tsp dried instant yeast (optioneel)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 864.9 kJ / 206.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 595.6 mg
Alternatieve recepten
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Sourdough Baguettes
15h
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min