Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 393.2 mg
Alternatieve recepten
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Rye sourdough baguettes
27sa 20 dk
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4hod. 10min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Mother sourdough starter
108sa 20 dk
Rye seed loaf
28 godz. 10 min