Rye sourdough loaf

Rye sourdough loaf

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 18u. 20min
12 slices

Ingrediënten

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
  • rye flour
    100 g
Sourdough
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    350 g
  • wholemeal plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baker's flour
    50 g
  • salt
    2 tsp
  • caraway seeds to taste (optional)
    1 - 2 tsp
  • ice cubes (approx. 10)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 slice

Natrium 393.2 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 873.9 kJ / 208.9 kcal
Vetten 0.8 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 43.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...