Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 393.2 mg
Alternatieve recepten
Mother sourdough starter
108h 20 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min