Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 393.2 mg
Alternatieve recepten
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Rye bread rolls
12h
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Cheat's sourdough
74h
Sourdough pizza base
3h 5min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min