Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Caraway dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste
- 2 tsp salt
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 393.2 mg
Alternatieve recepten
Mother sourdough starter
108óra 20p
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Far Breton with prunes
2h
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Spelt bread
26 Std.
Rye seed loaf
28h 10 min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Sourdough pizza base
3h 5min