Rye sourdough loaf
TM6 TM5 TM31

Rye sourdough loaf

4.2 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
  • 100 g rye flour

Sourdough

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 350 g filtered water
  • 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
  • 50 g baker's flour
  • 2 tsp salt
  • 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
  • ice cubes (approx. 10)

Voeding
per 1 slice
Calorieën
873.9 kJ / 208.9 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
43.7 g
Vetten
0.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
2.4 g
Natrium
393.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten