Rye sourdough baguettes

Rye sourdough baguettes

4.5 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 27u. 20min
8 portions

Ingrediënten

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Dough
  • baker's flour plus extra to dust
    360 g
  • rye flour
    40 g
  • salt
    2 tsp
  • filtered water
    220 g
  • ice cubes (approx. 10)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 558.3 mg
Eiwitten 8.1 g
Calorieën 994 kJ / 236.7 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 45.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...