Apparaten en accessoires
Rye sourdough baguettes
Voorbereiding. 20min
Totaal 27u. 20min
8 portions
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
558.3 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
994 kJ /
236.7 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
45.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Sourdough Pretzel Bread
7 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min