Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, to grease
- 140 g water
- 45 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 240 g white bread flour, divided, plus extra to dust
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp dried yeast
- 1 tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 742.8 kJ / 177.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 586.9 mg
Alternatieve recepten
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Rye sourdough baguettes
27hod. 20min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15h
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108u. 20min