Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil
- 225 g water, room temperature
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 450 g bread flour
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 1 tbsp salt
- 1 tsp instant yeast (optioneel)
- bread flour, to dust
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 780.3 kJ / 186.5 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 594 mg
Alternatieve recepten
Mother sourdough starter
108h 20 min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough pizza base
3h 5min
Apple Wheat Starter
72h 20 min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min