Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g honey
- 30 g rum
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 80 g raisins
- 80 g mixed peel
- 1 tbsp dried instant yeast
- 470 g baker's flour
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g sugar
- 2 eggs
- 1 tsp bread improver (optional - see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 2 egg yolks
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp flaked almonds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393.8 kJ / 333.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 186.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3 Std.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Squid ink pasta
1h
Basic kimchi
144h 20min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Sable choux with lime ganache
26h
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Pork Trotter Jelly
8h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2u. 30min
Taro bread
4h 20min