Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g honey
- 30 g rum
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 80 g raisins
- 80 g mixed peel
- 1 tbsp dried instant yeast
- 470 g baker's flour
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g sugar
- 2 eggs
- 1 tsp bread improver (optional - see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 2 egg yolks
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp flaked almonds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393.8 kJ / 333.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 186.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Apple strudel
1h 45min
Black sesame cream soup
15 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Poppy seed strudel
3ωρ. 15 λεπτ.
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5 Std.
Grace's family biscuits
45min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min