Apparaten en accessoires
Rum baba
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
Baba
-
eggs8
-
white sugar50 g
-
salted butter cut into pieces160 g
-
dried instant yeast15 g
-
baker's flour450 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith1
-
water600 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
honey60 g
-
white sugar250 g
-
white rum200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
167.5 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
1703.3 kJ /
405.5 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
55.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caramel Sauce
Geen beoordelingen
Pâté en croûte
8u. 45min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2u. 55min
Mirror glaze cake
7u. 55min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2u. 45min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3u.
Triple layer bundt cake
1u. 30min
Apricot apple pie
1u. 40min
Champagne crème brûlée
2u. 25min
Oysters Kilpatrick
15min
Gratin dauphinois
50min