Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 150 g icing sugar (see Tips)
- 2 tsp cornflour
- 4 egg whites (approx. 120 g)
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
- flaked almonds, for sprinkling
Raspberry jelly
- 12 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 1000 g cranberry juice
- 80 g caster sugar
- 500 g frozen raspberries (see Tips)
Sponge cake
- butter, for greasing
- 60 g icing sugar
- 2 egg whites, room temperature
- ½ tsp natural vanilla extract
- 20 g hot water
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp cream of tartar
- 40 g cornflour
- 20 g plain flour (see Tips)
Mascarpone cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 40 g icing sugar
- 250 g mascarpone cheese
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1103.8 kJ / 262.8 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 100.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Apple crumble meringue slice
2hod. 45min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Festive fruit cake
30h 55min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Layered chocolate cappuccino cups
19 Std. 30 Min
Black forest cake
5 Std.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min