Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2166.5 mg
Alternatieve recepten
Pork and apple cider stew
1h 40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Browned beef cubes (well done)
15min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Browned Turkey Strips
15min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Cooking beetroot and corn
40min
Lamb and quinoa stew
1h
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min