Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
-
40
g freshly squeezed lime juice
of 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
of 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 dk
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 dk
Oysters with lime granita
5min
Citrus seafood salad
1h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Garlic prawns
25 Min