Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
-
40
g freshly squeezed lime juice
of 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
of 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Thai noodle and seafood salad
50min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Citrus seafood salad
1 godz.
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Tom kha prawns
25min
Coconut turmeric fish curry
40min