Compatibele versies
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 796.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Middle Eastern eggs
45min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Goi muc (squid salad)
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Samke harra
35min
Prawn and mushroom crepes
50min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Scallops with pea purée
25min
Savoury crêpes
45min