Compatibele versies
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 796.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Brioche slice with crumble
2 Std.
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Tiramisu
5h 20min
Lamb sfiha
1h 20min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min