Compatibele versies
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 796.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Prawn and saffron risotto
30min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Fish soup
40min
Garlic prawns
25min