Apparaten en accessoires
Soubise sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
2071.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2855 kJ /
679.8 kcal
Vetten
52.7 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
23.3 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Egg Pudding With Passion Fruit
5u. 20min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Browned onions (200 g)
20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Jungli Laal Maas
5u.
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Crayfish pâté
4u. 45min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Churros crumb (Skinnymixers)
30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2u.