Apparaten en accessoires
Soubise sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
2071.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2855 kJ /
679.8 kcal
Vetten
52.7 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
23.3 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic oil
25min
Lemon and thyme oil
25min
Charlotte Russe
3u.
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4u. 20min
Baked cheesecake
2u. 55min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1u. 30min
Cod with citrus butter
40min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1u. 5min
Mushroom sauce
20min
Layered chocolate cappuccino cups
19u. 30min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Fruit coulis
10min