Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions, cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2855 kJ / 679.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2071.9 mg
Alternatieve recepten
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Curried green beans
40 Min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min