Apparaten en accessoires
Soubise sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
2071.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2855 kJ /
679.8 kcal
Vetten
52.7 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
23.3 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Soubise Sauce
30min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1u. 15min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4u. 55min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1u. 55min
Candy cane ice creams
49u. 25min
Bacon and spring onion potato salad
1u. 5min