Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions, cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2855 kJ / 679.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2071.9 mg
Alternatieve recepten
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Runny custard
10 dk
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Brandy butter
10 dk
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Diane sauce
20min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 min