Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syrup
- 600 g water
- 800 g white sugar
- ½ tsp cream of tartar
- 3 cm fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 slices lemon, (5 mm thick)
- 3 cinnamon quills
Dough
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g baking powder
- 1 pinch salt
- 60 g butter, cut into pieces
- 2 eggs
- 250 g full cream milk
- 1500 g vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 400.3 mg
Alternatieve recepten
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min.
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Malva Pudding
55 min
Koeksisters
3 godz. 5 min
Bunny Chow with Durban Curry
3h
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Tin Can Mealie Bread
25 min
Milk tart
3h
Malva pudding
50 min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Mealie bread
55 min
Milk Tart
8h 45min