Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syrup
- 600 g water
- 800 g white sugar
- ½ tsp cream of tartar
- 3 cm fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 slices lemon, (5 mm thick)
- 3 cinnamon quills
Dough
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g baking powder
- 1 pinch salt
- 60 g butter, cut into pieces
- 2 eggs
- 250 g full cream milk
- 1500 g vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 400.3 mg
Alternatieve recepten
Milk Tart
8 Std. 45 Min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Malva pudding
50 Min
Koeksisters
3 Std. 5 Min
Malva Pudding
55min
Milk tart
3 Std.
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Bunny chow
45 Min
Bunny Chow with Durban Curry
3 Std.
Mealie bread
55min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min