Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
Strawberry purée
- 600 g fresh strawberries, trimmed
- 1 tbsp caster sugar
Mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- whipped cream, to decorate (optional)
- fresh strawberries, to decorate (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.5 kJ / 830.9 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 55.7 g
- Verzadigd vet
- 34.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 351.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemonade scones
25min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Panna cotta
6h 15min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Strawberry jelly slice
2 Std. 40 Min
Chocolate pudding
6h 30min
Coconut almond "snowballs"
35min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Salami, pea and corn fritters
40 Min