Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
Strawberry purée
- 600 g fresh strawberries, trimmed
- 1 tbsp caster sugar
Mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- whipped cream, to decorate (optional)
- fresh strawberries, to decorate (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.5 kJ / 830.9 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 55.7 g
- Verzadigd vet
- 34.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 351.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel macadamia slice
45 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Strawberry jelly slice
2 Std. 40 Min
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Salted caramel slice
2h 30min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min