Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onion jam
- 2 tbsp olive oil
- 1200 g brown onion (approx. 8), cut into quarters
- 100 g brown sugar
- 200 g dry white wine
- 80 g verjuice
- 4 tsp kecap manis (sweet soy sauce)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 tsp sea salt
Gravy
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 350 g water
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp plain flour
- 50 g red wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1015.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Prune and orange stuffing
10min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Tartare sauce
10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Apple, leek and sage sauce
15min
Diane sauce
20min
Red onion relish
50min
Traditional gravy
25min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Mint sauce
5 Min