Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onion jam
- 2 tbsp olive oil
- 1200 g brown onion (approx. 8), cut into quarters
- 100 g brown sugar
- 200 g dry white wine
- 80 g verjuice
- 4 tsp kecap manis (sweet soy sauce)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 tsp sea salt
Gravy
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 350 g water
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp plain flour
- 50 g red wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1015.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom sauce
20 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Smoked trout pâté
3h 15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Red onion relish
50 min
Cauliflower gratin
1h
Homemade cheese slices
1h 15min
Traditional cocktail sauce
5min
Asian dipping sauce
25 min
Mint sauce
5min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Traditional gravy
25 min