Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Greek-style yoghurt
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 900 g full cream milk (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 250 g water
- 30 g lemon juice (see Tips)
Honey walnuts
- 75 g walnuts
- 150 g honey
- 1 pinch ground cinnamon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1161.4 kJ / 276.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 69.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Berry curd
15min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min