Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 2 green apples, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 2 red apples, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- 40 g dark rum, plus 1 extra tablespoon
- 150 g white sugar
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 3 eggs, room temperature
- 100 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 171.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Butterfly cakes
1h
Scroll bundt cake
2h 40min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Santiago cake
1 godz. 20 min