Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g raw sugar or Rapadura sugar
- 30 g blanched almonds
- 210 g plain flour
- 130 g butter, chilled and cut into pieces (3-4 cm)
- ½ tsp mixed spice
- 1 pinch sea salt
- 1 egg yolk
- 3 - 4 tsp water or orange juice
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 8502.9 kJ / 2032.2 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 196.2 g
- Vetten
- 126.9 g
- Verzadigd vet
- 69.7 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 155.9 mg
Alternatieve recepten
Shortcrust pastry
5min
Chocolate cake with lime cream
1h 5 min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Hazelnut quince friands
2h 25 min
Almond thins
25min
Almond shortcrust pastry
35min
Nougat
3u. 45min
Sour cream pastry
25min
Choux pastry
2h
Pear Frangipane
1u. 30min