Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 1 tsp activated charcoal (see Tips)
- 2 tsp baking powder
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.5 kJ / 241.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 514.9 mg
Alternatieve recepten
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Teriyaki sauce
25 min
Korean fried chicken
4h
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Korean bao beef sliders
2sa 10 dk
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min