Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red cabbage and carrot salad
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 100 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 20 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
Dough
- 175 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 tsp brown sugar
- 350 g plain flour
- 10 g sunflower oil
- ¼ tsp sea salt
Marinated pork belly and assembly
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 20 g sunflower oil, plus extra to brush and grease
- 100 g red onion, thinly slice
- 600 g boneless skinless pork belly, lean, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g brown sugar
- 1 tsp ground aniseed
- 100 g white wine
- 100 g tamari sauce
- 50 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4130.7 kJ / 987.3 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 71.6 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1063.9 mg
Alternatieve recepten
Indonesian yellow spice paste
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Teriyaki sauce
25 Min