Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery, cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148.6 kJ / 35.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 177.5 mg
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Korean fried chicken
4h
Pan-fried pork buns
2 godz.
Wonton soup (pork)
45 min
Okonomiyaki
30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min