Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery, cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148.6 kJ / 35.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 177.5 mg
Alternatieve recepten
Wonton wrappers
55min
Charcoal bao buns
1h 50 min.
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Pan-fried pork buns
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55min
Okonomiyaki
30min
Teriyaki salmon bao
1h 50 min.
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Cha gio (spring rolls)
55min
Wonton soup (pork)
45min