
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 spring onion/shallot white part only
- ½ - 1 fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)
- 120 g pork mince broken into pieces
- 120 g peeled raw prawns
- 1 egg separated
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 tbsp rice wine vinegar
- peanut oil for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers
Broth
- 20 g dried shiitake mushrooms
- boiling water for soaking
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 2 spring onions/shallots white part only
- 1 tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g bok choy thinly sliced
- 35 g canned bamboo shoots drained
- fresh long red chilli sliced, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 353.6 kcal / 1484.9 kJ
- Eiwitten
- 21 g
- Vetten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Natrium
- 1591.9 mg