Apparaten en accessoires
Soup dumplings (xiao long bao)
Voorbereiding. 1u.
Totaal 26u. 50min
40 portions
Ingrediënten
Soup (jelly)
-
bacon cut into pieces200 g
-
fresh ginger (1 cm), peeled2 slices
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
water400 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
Dough
-
baker's flour240 g
-
plain flour120 g
-
boiling water350 g
-
oil1 tbsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh ginger peeled20 g
-
pork mince200 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
shrimp (small), peeled (see Tips)100 g
Assembly and cooking
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
boiling water500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
149.9 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
243 kJ /
57.8 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yum Cha
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Korean pickled potato salad (peeler)
25sa 10 dk
Baguette
3sa 45 dk
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4sa 20 dk
Strawberry and rose water macarons
2sa 50 dk
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
Chicken noodle soup
1sa 35 dk
Prawn wontons
2sa
Banh bao (steamed pork buns)
2sa 45 dk
Obatzter (cheese spread)
10 dk
Prawn dumplings (xia jiao)
1sa 15 dk
Pork and prawn dumplings
55 dk
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4sa 35 dk