Vegetable spring rolls
TM6 TM5 TM31

Vegetable spring rolls

4.4 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
  • ½ tsp salt
  • 12 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • sweet chilli sauce, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
568.2 kJ / 135.3 kcal
Eiwitten
1.3 g
Koolhydraten
9.6 g
Vetten
10.1 g
Verzadigd vet
1.1 g
Vezels
1.1 g
Natrium
429.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten