Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g vermicelli noodles
- boiling water, for soaking
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 5 garlic cloves
- 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
- ½ tsp salt
- 12 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568.2 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 429.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Swedish meatballs with gravy
30min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15min
Pizza dough
1h
Crispy rice paper rolls
40min
Pad see ew
30min
Mini chicken pies
1h 20min
Apple fritters
1h
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Cha gio (spring rolls)
55min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min