Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb butter
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 fresh basil leaves
- 600 g pure cream
- 500 g water, chilled
Bread
- 300 g water, lukewarm
- 2 tsp dried instant yeast or 40 g fresh yeast, crumbled
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 60 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4645.2 kJ / 1110.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 96.1 g
- Vetten
- 72.7 g
- Verzadigd vet
- 37.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 540.3 mg
Alternatieve recepten
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Cheese and bacon rolls
2h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
BBQ chicken pizza
1 Std. 30 Min
Pull-apart sunshine bread
40min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min