Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 87.6 g
- Verzadigd vet
- 56.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1659 mg
Alternatieve recepten
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Creamed spinach
15 Min
Béarnaise sauce
20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2小时 20 分钟
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Beef Stroganoff
1h
Sunday lamb roast
1u. 55min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Mushroom sauce
20 min
Bubble and squeak soup
35 min