Apparaten en accessoires
Mushroom and white wine cream sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1659 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Vetten
87.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
56.8 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Sous-vide Ossobuco
12u. 40min
Sous-Vide Osso Buco
12u. 40min
Sautéed turkey cubes
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Browned onions (200 g)
20min
Sausage sizzle with beer braised onions
1u. 15min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1u.
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min
Taleggio cheese sauce
10min