Mushroom and white wine cream sauce
TM6

Mushroom and white wine cream sauce

4.6 (49 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 230 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
  • 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 60 g eschalots, cut into halves
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 125 g pouring (whipping) cream
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Voeding
per 600 g
Calorieën
3971.3 kJ / 945.5 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
87.6 g
Verzadigd vet
56.8 g
Vezels
3.9 g
Natrium
1659 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten