Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 87.6 g
- Verzadigd vet
- 56.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1659 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30 min
Silky sweet potato mash
25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Mushroom sauce
20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min