Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 87.6 g
- Verzadigd vet
- 56.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1659 mg
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Mystery soup
45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Cauliflower gratin
1h
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Scallops with pea purée
25 min
Mushroom sauce
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h