Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink food colouring
- 75 g raw beetroots
- 70 g water
Sponge cake
- 310 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 280 g white sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- 6 eggs
- 225 g plain flour
- 80 g self-raising flour
- 2 tbsp full cream milk
White fondant icing
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting
Pink fondant icing
- 25 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting
Buttercream icing
- 250 g icing sugar
- 125 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp vanilla bean paste
Assembly
- 2 tbsp jam, (flavour of choice)
- icing sugar, for dusting
- water, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3785.6 kJ / 901.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 158.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 220.8 mg
Alternatieve recepten
Scream cupcakes
2 Std. 5 Min
Chocolate chip muffins
40min
Robot cake
2 godz.
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
Critters and crawlers
2 godz. 25 min
Deathly gravestone cake
2h 30min
Mini monsters
1 Std. 25 Min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Cap and headphones
3u. 45min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min