Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strawberry and Champagne jam
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 20 g lemon juice
- 270 g strawberries (over ripe strawberries are preferred)
- 100 g white sugar
- 100 g champagne
Roasted strawberries
- 500 g strawberries, hulled and cut into halves
- 75 g champagne
- 10 g caster sugar
Sponge
- butter, for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp cream of tartar
- 80 g cornflour
- 30 g plain flour
- 130 g caster sugar
- 4 eggs, separated and at room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp hot water
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 986.1 kJ / 234.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 92 mg
Alternatieve recepten
Vitality truffles
25 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Festive fruit cake
30h 55min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Home-style sponge cake
2h 30min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min