Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese filling
- 50 g eschalots
- 160 g goat's cheese
- 30 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tbsp honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Cheese puffs
- 130 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 125 g full cream milk
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 328.8 kJ / 78.3 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 94.8 mg
Alternatieve recepten
Bloody Mary
10min
Béarnaise sauce
10min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Quiche Lorraine
45 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Mimosa float
6h 10min
Wine Salts
22 Std. 55 Min