Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese filling
- 50 g eschalots
- 160 g goat's cheese
- 30 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tbsp honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Cheese puffs
- 130 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 125 g full cream milk
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 328.8 kJ / 78.3 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 94.8 mg
Alternatieve recepten
Pineapple and orange glazed ham
2h
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Hazelnut meringue roulade
1h 30 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Black forest pavlova stack
5h 30 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h