Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate sorbet
- 60 g raw sugar
- 30 - 50 g cocoa powder (70% cocoa), to taste
- 580 g cold water
- 30 g glucose syrup
Iced puff pastry
- 40 g ice cubes
- 90 g unsalted butter, frozen and cut into cubes (2 cm)
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
Filling
- 60 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 150 g white sugar
- 30 g crystallised ginger
- 20 g water
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 ripe bananas, cut into halves lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 157.9 mg
Alternatieve recepten
Summer ice cream cake
4h 50 min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Spiced apple liqueur
168sa 10 dk
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Berry and red wine trifle
4h 50 min
Macaroons
40 min
Apple tart
1h
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Pancake and fruit kebabs
1h