Apparaten en accessoires
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Voorbereiding. 30min
Totaal 27u. 35min
8 portions
Ingrediënten
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
157.9 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1540 kJ /
366 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
55.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cheesecakes in jars
4u.
Almond pastry
25min
Baked honey cheesecake
4u. 20min
Cevapcici
50min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
White bean dip with chimichurri
15min
Honey crème caramels
25u. 55min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28u.
Chocolate volcanos
55min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4u. 20min