Apparaten en accessoires
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Voorbereiding. 30min
Totaal 27u. 35min
8 portions
Ingrediënten
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
157.9 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1540 kJ /
366 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
55.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Classic lemon tart
3u. 10min
Apple tart
1u.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Apricot apple pie
1u. 40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2u. 30min
Lemon cake
2u.
Lemon tart
2u. 15min
Chocolate Marquise
4u. 55min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Chocolate raspberry puddings
40min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min
Mini French apple cakes
1u. 35min