Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate sorbet
- 60 g raw sugar
- 30 - 50 g cocoa powder (70% cocoa), to taste
- 580 g cold water
- 30 g glucose syrup
Iced puff pastry
- 40 g ice cubes
- 90 g unsalted butter, frozen and cut into cubes (2 cm)
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
Filling
- 60 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 150 g white sugar
- 30 g crystallised ginger
- 20 g water
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 ripe bananas, cut into halves lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 157.9 mg
Alternatieve recepten
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Hazelnut torte
3h 15min
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crème brûlée
7 godz.
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Coconut butter cake
1 godz.
Frozen strawberry cheesecake
24 Std.
Choux pastry
2 Std.
Pavlova
6 Std.