Apparaten en accessoires
Pistachio cheesecakes with mango
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
40 g hazelnutsshelled unsalted pistachio nuts40 g
-
unsalted butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra for garnishing8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g white sugarraw sugar100 g
-
limes zest only, no white pith1
-
cream cheese250 g
-
fresh ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, cut into cubesripe mango cut into cubes1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
1906 kJ /
455 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Spiced red wine pears
45 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min