Apparaten en accessoires
Moscato panna cotta with pistachios
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 portions
Natrium
278.5 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Vetten
215 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
125.2 g
Koolhydraten
136.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo celebration!
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova
6u.
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2u. 30min
Baked cheesecake
2u. 55min
Ghost meringues
12u. 25min
Mango cheesecake
6u. 35min
Crème brûlée
7u.
Chocolate ice cream
12u.
Banh ran (sesame balls)
25u. 30min
Master stock chicken
1u. 30min
Cheat's mascarpone
22u.