Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dry vermouth
- 1 tbsp Pernod® or Black Sambuca®
- 100 g raisins
- 2 oranges, 1 orange zested and 1 orange cut into slices, to garnish
- 5 cardamom pods, crushed
- 6 whole cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 cinnamon quills
- 200 g raw sugar
- 1000 g red wine, chilled
- 100 g dark rum
- 370 g ginger beer, chilled
- Voeding
- per 1 glass
- Calorieën
- 600.5 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 21.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
10min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Fresh fruit punch
24h 20min
Magic potion
1h 5min
Mimosa float
6h 10min
Lychee sorbet with vodka
8u. 15min
Pineapple rum cocktail
6h 45min
Gin and cucumber cooler
10min
Mai Tai
10min
Crème brûlée
7 godz.
Lychee sorbet cocktail
24h 5min
Strawberry caipiroska
10min