Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dry vermouth
- 1 tbsp Pernod® or Black Sambuca®
- 100 g raisins
- 2 oranges, 1 orange zested and 1 orange cut into slices, to garnish
- 5 cardamom pods, crushed
- 6 whole cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 cinnamon quills
- 200 g raw sugar
- 1000 g red wine, chilled
- 100 g dark rum
- 370 g ginger beer, chilled
- Voeding
- per 1 glass
- Calorieën
- 600.5 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 21.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosmopolitan
5 min
Lime meringue tartlets
2h 40 min
Coconut lime spritzer
5 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10 min
Peach Bellini
5 min
Pineapple and coconut mojito
20 min
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Spring greens with grapefruit
30 min
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Pineapple rum cocktail
6h 45 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min