Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caribbean stew
-
800
g boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)
of 800 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g brown onions, cut into halves
- 180 g celery stalks, cut into pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
of 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 25 g oil
-
20
g raw sugar
of 20 g brown sugar - 50 g tomato paste
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed rice cups
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp oil
of 4 tsp unsalted butter, chilled
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2438 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken and sweet corn soup
30min
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Butter chicken
55min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Lamb stew with couscous
2h 10 min
Quick chicken curry
35min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Creamy coconut chicken curry
30min