Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternatieve recepten
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Pork with black bean sauce
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Korean beef bowl
1h 10min
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Honey crème caramels
25h 55min
Steamed mushroom and egg pots
40min