Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternatieve recepten
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Guinness beef pies
2h 15min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Pulled pork burger
5 Std.