Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 74.6 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1766.8 mg
Alternatieve recepten
Pork fillet with mustard
35min
Chicken and sweet corn soup
30min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Layered lamb curry
1h
Chicken pad thai
55min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Curry lamb cutlets
1h