Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 74.6 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1766.8 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Chicken and cashews
55min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Pork with black bean sauce
30 Min
Chicken cacciatore
50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min