Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 227.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Wasabi mayonnaise
10 dk
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1sa 10 dk
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Grilled scallops with chilli jam
25 min