Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 227.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
10min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min