Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 227.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Oysters with lime granita
5 Min