Apparaten en accessoires
Beef tapenade crostini
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
20 pieces
Ingrediënten
Tapenade
-
garlic clove1
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted Kalamata olives100 g
-
green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
olive oil20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Beef tapenade
-
beef fillet sinew trimmed300 - 350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
Assembly
-
baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)1
-
olive oil for brushing
-
sour cream50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Roma tomatoes cut in halves lengthways, then cut into thin slices2
-
micro herbs for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
227.1 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
397 kJ /
94.5 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Espresso "baked" beans
35 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min