Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint leaves, torn or cut into pieces
- 40 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 700 g Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 200 g feta cheese, crumbled, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.8 kJ / 256.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 759 mg
Alternatieve recepten
Quinoa salad with mango salsa
1hod.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Beetroot salad
10 dk
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1hod.
Mixed tomato and labne salad
24h 20min