Apparaten en accessoires
Carrot, feta and mint salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
759 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Prawn saganaki with feta
35min
Broad bean bruschetta
30min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Superfood salmon salad
1h 5min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h