Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint leaves, torn or cut into pieces
- 40 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 700 g Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 200 g feta cheese, crumbled, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.8 kJ / 256.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 759 mg
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Asparagus and broad bean salad
25min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Jewelled quinoa salad
1小时 35 分钟
Fresh tomato tart
40 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.