Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g speck, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 1 fresh long red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g molasses
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 10 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Dijon mustard
- 350 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1205.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy custard (TM6)
15min
Refried beans
10 dk
Vegan gravy
40min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Steamed coconut custards
45min
Baked beans
13h 25min
Carrot top pesto
15min
Red onion relish
50min
Espresso "baked" beans
35min
Kimchi queso dip
3 godz. 15 min