Apparaten en accessoires
Boston baked beans
Voorbereiding. 10min
Totaal 30u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1205.1 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Espresso "baked" beans
35 Min
Tempeh bolognaise
30 Min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1 Std. 20 Min
Curried kraut
Keine Bewertungen
Minestrone
40 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Colcannon
40 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min