Apparaten en accessoires
Boston baked beans
Voorbereiding. 10min
Totaal 30u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1205.1 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Cheat's Sriracha sauce
168 godz. 30 min
Satay sauce
15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Espresso "baked" beans
35 min
Black Bean Walnut Patties
35 min