Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pearl barley
- 100 g dried green lentils
- 1500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g quinoa
- 100 g pearl couscous
- 3 tbsp slivered almonds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 lemon, juice only (approx. 1 lemon)
- 70 g olive oil
- 2 tsp honey
- 2 - 3 tsp Dijon mustard, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 80 g currants
- ¼ red cabbage, finely shredded
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 - 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tbsp pickled capers, drained and rinsed (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1796.1 kJ / 427.7 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 217.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cypriot grain salad
45 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Curried cauliflower salad
40 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Miso coleslaw
20 min