Compatibele versies
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Green goddess dressing
- 60 g olive oil
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 garlic clove
- 1 eschalot
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 250 g avocados (approx. 2 medium avocados), flesh only
- 40 g apple cider vinegar
- 2 anchovy fillets
- 2 tsp lime juice
- salt, to taste
- fresh ground black pepper
Spinach salad
- 120 g white quinoa
- 500 g water, plus extra for soaking
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp pomegranate molasses
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 pomegranate, arils only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1155.8 kJ / 275.1 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 84 mg
Alternatieve recepten
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Fresh fennel salad
10min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spiced coriander prawns
25min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min