Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 198.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Fresh fennel salad
10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Crunchy carrot salad
10 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min