Apparaten en accessoires
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
8 portions
Ingrediënten
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
198.5 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
693.1 kJ /
165 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
16.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Peanut and soba noodle slaw
20min
Hommus
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Fresh fennel salad
10min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1u. 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Superfood salmon salad
1u. 5min
Cypriot grain salad
45min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1u.