Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 tbsp olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp black tahini
- 50 g lemon juice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for drizzling
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 555 g
- Calorieën
- 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 141.1 g
- Vetten
- 81.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 38.4 g
- Natrium
- 1737.3 mg
Alternatieve recepten
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Seed and nut bread
1h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Coriander pesto
5 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Hommus
15min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.