Black tahini and beetroot hommus

Black tahini and beetroot hommus

4.7 36 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
555 g

Ingrediënten

  • raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
    4
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • cumin seeds
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • olive oil
    4 tbsp
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • black tahini
    2 tbsp
  • lemon juice
    50 g
  • balsamic vinegar
    1 tbsp
  • olive oil for drizzling
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 555 g

Natrium 1737.3 mg
Eiwitten 39.9 g
Calorieën 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
Vetten 81.7 g
Vezels 38.4 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 141.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...