Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 tbsp olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp black tahini
- 50 g lemon juice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for drizzling
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Voeding
- per 555 g
- Calorieën
- 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 141.1 g
- Vetten
- 81.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 38.4 g
- Natrium
- 1737.3 mg
Alternatieve recepten
Spicy cauliflower soup
20min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Falafel with beetroot hommus
20min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Baba ghanoush
1h
White bean dip with chimichurri
15min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Hommus
15min