Apparaten en accessoires
Rosemary and sea salt crackers
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portion
Ingrediënten
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
424.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1382.2 kJ /
329 kcal
Vetten
29.2 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
15.6 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Spiced nut clusters
35min
Almond thins
25min
Five seed energy bars
1u. 45min
Seeded tahini crackers
1u. 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Falafel crackers
40min
Gluten free baking powder
5min
Crunchy rice crackers
1u. 50min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Dukkah
25min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.