Apparaten en accessoires
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
pumpkin peeled and cut into pieces (1-2 cm)500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
filtered water plus an extra 1-2 tablspoons500 g
-
green beans or a mix of green and yellow beans, trimmed300 g
-
asparagus trimmed1 bunch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tip)400 g
-
tahini to taste1 - 2 tbsp
-
lemon juice only½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
54.6 g
Calorieën
5757.2 kJ /
1370.8 kcal
Vetten
73.3 g
Vezels
46.8 g
Koolhydraten
97.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Spinach and feta muffins
40 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Basic berry muffins
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Better-for-you banana pancakes
30 min