Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 130 g fresh English spinach
- 40 g sun-dried tomatoes
- 100 g yoghurt
- 2 eggs
- 30 g rice bran oil
- 60 g water
- 80 g brown rice flour (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- 20 g buckwheat flour (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g Danish feta, cut into pieces (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1151.3 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 560.5 mg
Alternatieve recepten
Camille carrot and almond cakes
1h 10 min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min