Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 130 g fresh English spinach
- 40 g sun-dried tomatoes
- 100 g yoghurt
- 2 eggs
- 30 g rice bran oil
- 60 g water
- 80 g brown rice flour (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- 20 g buckwheat flour (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g Danish feta, cut into pieces (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1151.3 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 560.5 mg
Alternatieve recepten
Ham and cheese quinoa muffins
1óra 30p
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1hod. 35min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Zucchini slice
45p
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1óra 5p
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55p
Ham and cheese quinoa muffins
1óra 30p
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50p
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min