Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 130 g fresh English spinach
- 40 g sun-dried tomatoes
- 100 g yoghurt
- 2 eggs
- 30 g rice bran oil
- 60 g water
- 80 g brown rice flour (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- 20 g buckwheat flour (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g Danish feta, cut into pieces (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1151.3 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 560.5 mg
Alternatieve recepten
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Zucchini banana loaf
1h 45 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Healthy banana bread
1h 15 min