Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coriander chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 50 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 pinch ground sea salt
Frittata
- 100 g red onion, cut into halves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
- 250 g sweet potato, cut into pieces (3-4 cm)
- 6 eggs
- 1 tsp ground sea salt
- 50 g feta cheese
- 20 g pepita seeds, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 587 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pumpkin tart
2h 15 min.
Pulse and pumpkin curry
30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Warm sweet potato and chickpea salad
45min