Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coriander chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 50 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 pinch ground sea salt
Frittata
- 100 g red onion, cut into halves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
- 250 g sweet potato, cut into pieces (3-4 cm)
- 6 eggs
- 1 tsp ground sea salt
- 50 g feta cheese
- 20 g pepita seeds, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 587 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulse and pumpkin curry
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Caribbean curry
40 min
Pumpkin tart
2u. 15min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Zucchini slice
45 min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Healthy biscuits
35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min