Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Balti paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 40 g fresh ginger, peeled
- 20 g garlic cloves
- 320 g fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- 160 g brown onion, cut into halves
- 60 g olive oil (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 120 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp raw sugar
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 120 g water
Balti coconut fish curry
- 1500 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 250 g green beans, trimmed
- 800 g coconut milk
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1588.9 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 454.6 mg
Alternatieve recepten
Coconut fish curry
1h 10min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1u. 15min
Beef madras
1h 30 min
Chicken tikka masala
1h 10min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Goan prawn curry
25 mnt
Thai red chicken curry
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Thai green chicken curry
30 min
Chicken korma
45 min
Rogan josh
1hod. 35min